Wij maken gebruik van cookies

De website van Goed Wonen Oisterwijk gebruikt cookies om er voor te zorgen dat de website naar behoren werkt en om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie en privacystatement.

Afdrukken

Op 19 mei 2019 gingen alle bewoners samen met een van hun broers of zussen 2019 05 19 Brussendag12c2een middag op stap om samen de 'outdoor challenge' aan te gaan. Dit vond plaats bij Rocks 'n Rivers in Goirle. Het was prachtig weer en de sfeer was helemaal top, kortom het was een echt feestelijke dag. In teams werd serieus gestreden op alle uitdagingen..... maar er werd vooral veel gelachen en plezier gemaakt. Precies het doel waar onze lustrumcommissie deze dag voor georganiseerd heeft!

2019 05 19 Brussendag8aZie de vele mooie foto's in het fotomenu + hieronder het verslagje van een van de deelnemers:

Deze 1e lustrumactiviteit van 2019 begon met een fel zonnetje dus dat beloofde een mooie dag te worden. Vanaf GOED wonen vertrokken we naar Rocks 'n Rivers waar we met een drankje begonnen. We werden verdeeld in 4 groepen en deden div leuke activiteiten zoals handboogschieten, jenga toren, kaartenhuis bouwen, katapult schieten, rupsband lopen en een flinstonewagen bouwen.Iedereen droeg zijn steentje bij tijdens de samenwerkingsopdrachten en alle brussen zorgden voor de benodigde hulp zodat iedereen mee kon doen! Wat hadden we plezier en wat hebben we flink gelachen!!!

Bedankt organisatie en deelnemers voor deze leuke dag! - Ingrid