Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door Goed Wonen Oisterwijk. Ondanks dat wij veel zorg besteden aan de samenstelling van deze site, is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. Goed Wonen Oisterwijk aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Daarnaast sluiten wij elke aansprakelijkheid uit voor schade als gevolg van het gebruik, de beschikbaarheid of de interpretatie van de informatie.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Door het volgen van hyperlinks op onze pagina's kunt u buiten ons domein komen, ook al wordt dat vaak niet als zodanig op de adresbalk van de internetbrowser weergegeven. Gegevens op die andere sites (buiten het domein www.goedwonenoisterwijk.nl) vallen buiten de controle van de webmaster(s) van Goed Wonen Oisterwijk. Elke mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van deze sites wijzen wij daarom af.

Op het gebruik van de website en op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Auteursrecht

Auteursrechten op de website en de inhoud daarvan berusten bij Goed Wonen Oisterwijk of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Goed Wonen Oisterwijk. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming door Goed Wonen Oisterwijk.

Bij gebruik van materiaal van derden gaan we zo zorgvuldig mogelijk te werk m.b.t. het achterhalen en benaderen van de auteursrechthebbenden van dit materiaal. Mochten we desondanks ten onrechte materiaal van derden hebben geplaatst, dan verzoeken we deze belanghebbenden vriendelijk om contact met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te nemen.

Privacyverklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Bepaalde gedeeltes van de website zijn alleen toegankelijk voor leden (zijnde ouders / wettelijk vertegenwoordigers van onze bewoners) en externe bestuursleden / anderszins betrokkenen, die hiervoor een account kunnen aanvragen. Voor het toekennen en gebruiken van een account wordt naam en e-mailadres geregistreerd bij de website.

De op deze wijze verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien de wet dit vereist. Tevens kunnen de personen met een account op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Op onze website worden o.a. foto's van groepsactiviteiten geplaatst. De personen zelf en ouders/verzorgers kunnen bezwaar maken tegen publicatie van foto's met daarop duidelijk herkenbaar zichzelf of hun kind(eren). Dit kunt u doen door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij publicatie van foto's en teksten letten we op de volgende zaken:

  • Er worden geen persoonlijke gegevens vermeld, zoals (email-)adressen en/of telefoonnummers van personen. Uitzondering hierop is als we van personen uitdrukkelijk toestemming hebben gekregen deze gegevens van hem/haar te plaatsen en deze gegevens relevant zijn t.o.v. de inhoud van de betreffende webpagina.
  • Mocht er toch iets geplaatst zijn waar u achteraf gegrond bezwaar tegen maakt, dan zal dit onmiddellijk verwijderd worden.

U kunt naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mailen voor vragen of eventuele bezwaren.

© 2018 Goed Wonen Oisterwijk

Een gezamenlijk huis, een eigen thuis.vrijwilliger worden
GOED wonen Oisterwijk staat voor:  'Gezamenlijk Onder Een Dak' wonen Oisterwijk.
Doel is het realiseren en in stand houden van een fijne woonvoorziening voor onze bewoners met een beperking in het centrum van Oisterwijk. Bekijk onze promotiefilm en snuffel even verder op deze website voor een sfeerimpressie en informatie. Wilt u meer weten? Of bent u op zoek naar een woonplek voor uw kind en kunt u zich vinden in onze visie? Neem gerust contact met ons op! 
 
Helaas is vanaf 25 maart ook GOED wonen Oisterwijk volledig "gesloten" voor alle bezoekers! Dit was een zeer lastig en heftig besluit en hoe lang dit gaat duren is nog niet bekend. Wij hopen hiermee samen, zoveel als mogelijk, ervoor te zorgen dat dit virus geen kans krijgt binnen de woonlocatie.
 
In goed overleg hebben enkele bewoners ervoor gekozen om tijdelijk bij hun ouders te gaan logeren. De andere bewoners blijven op GOED wonen Oisterwijk maar mogen niet meer bij hun ouders of familie op bezoek en ze mogen ook geen bezoek ontvangen. Daar komt nog bij dat veel bewoners meer thuis zijn omdat ook hun werk- en dagbestedingslocaties gesloten zijn.
 
Enorm dankbaar en trots zijn wij op ons professionele team, allemaal kanjers!
Samen staan zij onze bewoners dag en nacht bij in deze moeilijke periode. Iedere dag zijn ze met de bewoners bezig om het pand hygiënisch schoon te houden en er is spontaan een dagprogramma georganiseerd om onze bewoners lekker bezig te houden. Zo is er iedere ochtend een beweging moment en zijn er spelletjes en korte uitjes buiten. Het naar buiten gaan, bv voor een wandeling of fietstochtje, wordt wel heel erg beperkt. Ook boodschappen doen wordt tot het uiterste minimum terug gebracht. Op deze manier proberen ze het dag/werk ritme zoveel mogelijk in stand te houden, de balans te vinden tussen voldoende beweging en frisse lucht en het besmettingsrisico tot een minimum te beperken.
 

Wil je onze bewoners een hart onder de riem steken? Hen laten weten dat ze niet alleen op de wereld zijn? Ze zullen het erg leuk vinden om een kaartje in de brievenbus te krijgen! Een keer (video)bellen natuurlijk helemaal het einde!

 
Voor de periode van 1 juni 2020 tot 1 september 2020 zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten die ons team voor 24 uur p.w. komen versterken.
Heb jij interesse om op deze gezellige locatie te komen werken?

 
Neem dan contact op met teamleider Koen Stroucken via 06-23119558 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2019 11 30 Samen shoppen 1Onze bewoners van de 1e verdieping vonden in november 2019 dat hun gezamenlijke 2019 11 30 Samen shoppen 4huiskamer wel een "oppeppertje" kon gebruiken. 2019 11 30 Samen shoppen 3
Dat signaal werd snel opgepikt en 5 bewoners gingen samen met 2 leden van het stichtingsbestuur naar een tuincentrum. Die bestuursleden mochten mee voor de gezelligheid (en om te betalen), maar niet om te kiezen welke planten ze zouden kopen..... Het bleek dat ze dat héél goed zelf konden bepalen in goed onderling overleg.
Prachtig toch, het is HUN woonomgeving, dus mogen ze ook zelf meebeslissen over de inrichting.

 

 
2019 11 23 Warandeloop 10 27222019 11 23 Warandeloop 3 2715Zaterdag 23 november deden maar liefst 9 bewoners mee aan de Warandeloop in Tilburg.

Wat zijn wij trots op onze sportievelingen! 2019 11 23 Warandeloop 7 2719

Marc, Remco en Alexander waren onze hardlopers. Onder begeleiding van Koen en Willy haalden zij zonder problemen binnen de tijd de eindstreep. Marc ging er als een speer vandoor en was dan ook als eerste binnen van dit clubje!

Danny, Nick, Marianne, Elise, Gido en Jackie waren onze sportieve wandelaars. Ook zij kwamen zonder een centje pijn over de finish! Het was heerlijk herfstweer voor dit sportieve evenement en de sfeer was opperbest. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij.... we hopen dan met nog meer bewoners deel te gaan nemen.

 

stagiair gezocht

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende stageplek waar je veel kunt leren op het gebied van zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en wil je groeien in het samenwerken in een team? Kom dan stage lopen op GOED wonen Oisterwijk!!! Een mooi zorginitiatief waar 19 mensen met een hulpvraag wonen. Het zorgteam, in dienst van ASVZ, werkt nauw samen met de ouders die de woning hebben opgericht.

We zoeken een stagiaire die voldoet aan de onderstaande wensen:
  • Een studie in de zorg of sociale sector. MBO niv 3 of 4 of HBO.
  • Een stage periode van minimaal 6 maanden.
  • Minimaal 16 stage uren per week (liefst meer!)
Herken jij jezelf in de bovenstaande wensen en zou je graag eens kennis willen maken met ons? Neem dan contact op met Koen Stroucken, teamleider ASVZ, op 06-23119558.