Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door Goed Wonen Oisterwijk. Ondanks dat wij veel zorg besteden aan de samenstelling van deze site, is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. Goed Wonen Oisterwijk aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Daarnaast sluiten wij elke aansprakelijkheid uit voor schade als gevolg van het gebruik, de beschikbaarheid of de interpretatie van de informatie.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Door het volgen van hyperlinks op onze pagina's kunt u buiten ons domein komen, ook al wordt dat vaak niet als zodanig op de adresbalk van de internetbrowser weergegeven. Gegevens op die andere sites (buiten het domein www.goedwonenoisterwijk.nl) vallen buiten de controle van de webmaster(s) van Goed Wonen Oisterwijk. Elke mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van deze sites wijzen wij daarom af.

Op het gebruik van de website en op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Auteursrecht

Auteursrechten op de website en de inhoud daarvan berusten bij Goed Wonen Oisterwijk of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Goed Wonen Oisterwijk. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming door Goed Wonen Oisterwijk.

Bij gebruik van materiaal van derden gaan we zo zorgvuldig mogelijk te werk m.b.t. het achterhalen en benaderen van de auteursrechthebbenden van dit materiaal. Mochten we desondanks ten onrechte materiaal van derden hebben geplaatst, dan verzoeken we deze belanghebbenden vriendelijk om contact met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te nemen.

Privacyverklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Bepaalde gedeeltes van de website zijn alleen toegankelijk voor leden (zijnde ouders / wettelijk vertegenwoordigers van onze bewoners) en externe bestuursleden / anderszins betrokkenen, die hiervoor een account kunnen aanvragen. Voor het toekennen en gebruiken van een account wordt naam en e-mailadres geregistreerd bij de website.

De op deze wijze verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien de wet dit vereist. Tevens kunnen de personen met een account op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Op onze website worden o.a. foto's van groepsactiviteiten geplaatst. De personen zelf en ouders/verzorgers kunnen bezwaar maken tegen publicatie van foto's met daarop duidelijk herkenbaar zichzelf of hun kind(eren). Dit kunt u doen door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij publicatie van foto's en teksten letten we op de volgende zaken:

 • Er worden geen persoonlijke gegevens vermeld, zoals (email-)adressen en/of telefoonnummers van personen. Uitzondering hierop is als we van personen uitdrukkelijk toestemming hebben gekregen deze gegevens van hem/haar te plaatsen en deze gegevens relevant zijn t.o.v. de inhoud van de betreffende webpagina.
 • Mocht er toch iets geplaatst zijn waar u achteraf gegrond bezwaar tegen maakt, dan zal dit onmiddellijk verwijderd worden.

U kunt naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mailen voor vragen of eventuele bezwaren.

© 2018 Goed Wonen Oisterwijk

Een gezamenlijk huis, een eigen thuis.vrijwilliger worden
GOED wonen Oisterwijk staat voor:  'Gezamenlijk Onder Een Dak' wonen Oisterwijk.
Doel is het realiseren en in stand houden van een fijne woonvoorziening voor onze bewoners met een beperking in het centrum van Oisterwijk. Bekijk onze promotiefilm en snuffel even verder op deze website voor een sfeerimpressie en informatie. Wilt u meer weten? Of bent u op zoek naar een woonplek voor uw kind en kunt u zich vinden in onze visie? Neem gerust contact met ons op! 
 
Mei en juni 20212021 05 Er op uit 2 2835
Eindelijk, met de minder strenge coronaregels, kunnen ook onze bewoners er weer vaker samen op uit!
Ons team van begeleiders heeft er ook weer zin in en organiseren allerlei leuke activiteiten. Het liefst gaan ze naar buiten nu het weer heerlijk zomerweer is.
 
Zo heeft het team een gezellige spelletjes / sportdag geregeld in het Lindepark en gaan ze regelmatig een stukje wandelen.
Ook Nick is weer thuis bij GOED wonen en geniet met volle teugen.
De foto-zoektocht door het centrum en het Lindepark was een groot succes. Het is prachtig om te zien hoe de jongeren samen werken om alle plekjes te vinden. Natuurlijk werd ook het terras aangedaan. Genieten met een grote G nu het eindelijk weer mag.
zie meer foto's in het foto-menu
2021 06 02 Spelletjes in het park 1 28442021 05 Foto zoektocht centrum park 2 2838 

 

 
Nadat Lisanne en Moniek verhuisd waren van Cia v Boorthof naar de Schoolstraat konden de volgende interne verhuizingen opstarten. Door strakke planning en heel hard werken kregen ouders het voor elkaar om binnen 2 weken de verhuizing van Martijn en Gido helemaal af te ronden. Martijn verhuisde van de begane grond naar de 1e verdieping en Gido verhuisde van de 1e verdieping naar de 2e verdieping.
2021 04 Marc welkom 1e etage 2833Daarna was Marc aan de beurt om te verhuizen en ook zijn ouders kregen dat binnen 2 weken compleet voor elkaar. Marc ging van de begane grond naar de 1e verdieping, naar het "oude" appartement van Gido.
 
 
Na al deze interne verhuizingen waren er 2 appartementen op de begane grond beschikbaar voor nieuwe bewoners. De vlag kon eindelijk uit voor onze nieuwe bewoners die al lang uitkeken naar dit moment.
 
Als eerste mochten we BIEKE welkom heten op 2 april 2021
2021 04 02 Bieke tekent huurcontract
2021 04 02 Welkom BiekeTrots tekende Bieke haar huur- en zorgcontract in het bijzijn van haar ouders en bestuursleden van stichting GOED wonen Oisterwijk. Uiteraard gevolgd door een feestelijk moment met Champagne om te proosten op een mooie toekomst.
  
Op 11 april 2021 mochten we ROB welkom heten als nieuwe bewoner.
2021 04 11 Welkom Rob
 2021 04 11 Rob tekent huurcontract
 
 
 
 
 
 
Ook Rob tekende vol trots zelf zijn huur- en zorgcontract in bijzijn van zijn ouders en stichtingsbestuursleden en ook hier werd een toost uitgebracht op een mooie toekomst.
 
Hiermee zijn alle appartementen weer bewoond en is de uitbreiding naar 22 bewoners echt een feit.
 
Wij feliciteren Bieke en Rob met hun mooie appartementen en wensen hen heel veel geluk en een fijne tijd bij GOED wonen Oisterwijk.
Van harte welkom!!
 
Ook bij GOED wonen kunnen we wat verder versoepelen maar we blijven voorzichtig.
Velen zijn inmiddels gevaccineerd maar ivm privacy weten we niet of dit voor iedereen geldt. We moeten dus voorzichtig blijven, het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid naar onze bewoners en teamleden.
Vanaf 5 juni hanteren we nog de volgende afspraken:
 • Bewoners mogen 4 bezoekers ontvangen in hun eigen appartement (kinderen t/m 12 jaar tellen niet mee)
 • Bezoekers moeten een mondkapje dragen (mag af in het appartement van de bewoner). Bewoners hoeven geen mondkapje te dragen, zij wonen hier immers. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn hoeven geen mondkapje op (dit zou erg verwarrend zijn)
 • Bezoekers moeten zich altijd even melden omdat we zicht willen houden op wie er geweest is en mogen GEEN gebruik maken van de gezamenlijke woonkamers tenzij hier andere persoonlijke afspraken over gemaakt zijn.
 • Mensen met "corona-achtige" klachten mogen niet binnen tot ze negatief getest zijn. Bewoners mogen ook niet bij hen op bezoek.
 • Het hygiëne protocol blijft gehandhaafd; afstand houden, vaak handen wassen en hoesten/niezen in de elleboog.
 • Iedereen moet handen desinfecteren bij binnenkomst en vertrek.
 • Als een bewoner of begeleider klachten heeft zal er een test worden gedaan en gaat die persoon in quarantaine
 • Hygiëneafspraken die per bewoner zijn gemaakt t.a.v. werk / dagbesteding blijven van kracht.
 • Begeleiders dragen geen mondkapje meer behalve tijdens zorgmomenten waarbij directe nabijheid noodzakelijk is.
Allereerst: Welkom Robin!
Maandag 1 maart 2021 was een heel bijzondere dag voor Robin, Lisanne en Moniek.
Lisanne en Moniek zijn 'intern' verhuisd van het pand aan de Cia v Boorthof naar hun nieuwe stekkie in de Schoolstraat.
2021 03 03 Foto bij artikel Krant BD jpg 2828
Voor Robin was het misschien nog extra spannnend omdat zij als nieuwe bewoonster hier voor het eerst zelfstandig gaat wonen onder de vleugels van GOED wonen Oisterwijk.
 
1 maart kregen zij officieel de sleutels van hun appartementen in dit monumentale pand. Wij zijn erg trots op deze mooie uitbreiding van GOED wonen Oisterwijk en hopen dat Robin, Lisanne en Moniek hier nog vele jaren met heel veel plezier zullen blijven wonen.
 
Er kwam iemand van het Brabants Dagblad om verslag te doen van dit feestelijke moment. Klik HIER om het artikel te lezen. De foto hierboven is van Jan Stads, fotograaf Brabants Dagblad.
 
2021 03 01 Robin sleutel overdracht a 2824
2021 03 01 Lisanne Sleutel ontvangst Schoolstr 5 28132021 03 01 Moniek Sleutel ontvangst Schoolstr 6a 2821
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
Nu konden de bewoonsters samen met hun ouders, vrienden en familie aan de slag voor de finishing touch.
Op zaterdag 13 maart zijn de 3 dames overgehuisd.
Ze hebben hun appartementen naar eigen smaak heel verschillend en sfeervol ingericht. Ze voelden zich al snel helemaal thuis! Zie meer foto's in het fotomenu (de foto's zijn dan ook wat beter te zien)
2021 03 21 Moniek Schoolstr 1 1e etage 2830
2021 03 21 Lisanne Schoolstr 1b beg grond 2829
2021 03 21 Robin Schoolstr 1a 2e etage 2831
In de Nieuwsklok van 7 april 2021 stond een mooi artikel over Nelly Massuger, jawel "onze" Nelly Massuger!
2021 04 07 Dorpsdoener Nelly Massuger Nieuwsklok kop 1 
Nelly is secretaris van ons Stichtingsbestuur en verzet enorm veel werk in het belang van alle bewoners én hun ouders.
Het mag duidelijk zijn dat we ontzettend blij zijn met alles wat ze voor ons doet en dat allemaal geheel als vrijwilliger. Wij vinden dat ze de titel "dorpsdoener" dan ook dubbel en dwars verdient.
Alle bewoners kennen Nelly ook heel goed en zijn telkens weer blij om haar te zien. Ze heeft een warme belangstelling voor alle bewoners en loopt regelmatig even binnen of ze sluit aan bij een huiskamer overleg om te horen wat er speelt en leeft onder onze bewoners.
Wij hopen dat Nelly zich nog een hele poos voor GOED wonen Oisterwijk in wil blijven zetten.
 
 
Ja hoor, na een heel grondige verbouwing is het pand klaar om in gebruik genomen te worden!
2021-02-26_Oplevering_Schoolstraat_a.pngOp 26 febr 2021 vond de oplevering plaats aan het stichtingsbestuur van GOED wonen Oisterwijk. Met grote inzet, betrokkenheid en energie heeft Wil Huijbregts dit deel van het oude schoolgebouw om weten te toveren tot 3 prachtige appartementen.2021 02 26 Oplevering Schoolstraat b
Wil was daarbij niet snel tevreden, het moest niet alleen bouwkundig perfect zijn, het moest ook echt woongenot brengen aan de de 3 toekomstige bewoners en dat is zeer zeker gelukt.
 
Een groot woord van dank daarvoor aan Wil, maar ook aan zijn echtgenote Marion!
 
1 febr 2021
Er is ontzettend veel werk verzet de afgelopen maanden. Na veel sloopwerk is er voortvarend te werk gegaan. De toekomstige bewoners mochten zelf meedenken over de indeling van hun nieuwe appartementen. Hoe leuk en bijzonder is dat!
Alle 3 de appartementen hebben vloerverwarming gekregen, binnenmuren zijn geplaatst, alle electriciteit is vernieuwd, ventilatie is aangepast, brandmeldinstallatie aangelegd, badkamers betegeld, de stucadoor nam de muren en plafonds voor zijn rekening enz enz. De schilder is nog volop bezig, dat is nog een flinke klus.
Inmiddels is heel goed te zien hoe de appartementen er uit zullen gaan zien, het wordt prachtig! Zie ook de foto's in het foto-menu.

20201030b vloerverwarming 2755 140 110 90 c rd 255 255 25520201104a binnenwand plaatsen 2759 140 110 90 c rd 255 255 25520210115a Stucadoor Tjeerd 2764 140 110 90 c rd 255 255 25520210116h 2769 140 110 90 c rd 255 255 25520210201f Slaapkamer 2773 140 110 90 c rd 255 255 25520210201i 2e verdieping Huiskamer 2776 140 110 90 c rd 255 255 25520210201r Begane grond huiskamer 2784 140 110 90 c rd 255 255 25520210201m 2e verdieping huiskamer 2780 140 110 90 c rd 255 255 255
20210201k 2e verdieping Badkamer 2778 140 110 90 c rd 255 255 255

Volgens planning zullen de appartementen eind deze maand opgeleverd worden. Twee bewoners (Lisanne en Moniek) gaan dan verhuizen vanuit het pand Cia van Boorthof naar dit pand aan de Schoolstraat. Het 3e appartement is toegewezen aan een nieuwe bewoonster bij GOED wonen: Robin.
Beide gebouwen staan pal naast elkaar, de begeleiding zal vanuit één en hetzelfde team plaats vinden.
Streven is dat zij alle drie half maart helemaal ingehuisd zijn.

Daarna gaan drie bewoners intern verhuizen binnen het pand aan de Cia van Boorthof en mogen we daar ook nog twee nieuwe bewoners gaan ontvangen!

Minke is vanaf zaterdag  8 augustus 2020 officieel bewoonster van GOED wonen.
Na een periode van wennen en klussen heeft Minke op deze dag namelijk de contracten getekend en alle sleutels ontvangen. 20200808d2 Sleutel ontvangst 2729Allemaal gebundeld aan een mooie sleutelhanger met de letter M.20200808c tekenen Huurovk 2725

Het was een gezellige bijeenkomst met de ouders, haar broer, een klein groepje bewoners, twee begeleiders en drie bestuursleden.

Namens GOED wonen sprak Wim een welkomstwoord waarna Minke de contracten heel serieus o20200808f Minke en ouders 2728ndertekende.

 

Met z’n allen hebben we geproost op onze nieuwe bewoonster en hopen dat Minke en ook haar ouders en familie zich heel erg thuis gaan voelen bij GOED wonen.

 

 

     Michelle van Vught 2019 04 13 verkleind
"Ik ben er aan toe,

                      het is goed zo"

 "Dag allemaal, ik kom nog wel eens terug als citroenvlinder"
 
Dinsdag 3 september 2019 is onze bewoonster, Michelle van Vught rustig bij ons vandaan gevlogen. We wisten allemaal dat Michelle ernstig ziek was, maar dat ontneemt niet dat wij haar erg gaan missen.Michelle heeft de afgelopen 5 jaar met ontzettend veel plezier in haar eigen appartement gewoond samen met haar huisgenoten.

We zijn dankbaar dat zij de laatste maanden van haar leven nog zoveel heeft kunnen genieten samen met haar ouders, Jochem & Manon en haar oogappel neefje Dex.

Dag lieve Michelle, nu mag je uit gaan rusten, wij gaan allemaal op je letten als jij als citroenvlinder langs komt vliegen…